Matälskaren har flyttat till Taffel.se. Uppdatera dina bokmärken och häng med!

lördag, februari 10, 2007

Glad nyhet

Senare i vår kommer vi att arrangera en matfotokurs på matlabbet. Daniel Hertzell ställer upp som coach. Intriktningen kommer att ligga på "snabbt & smutsigt". Alltså enkla knep för att arbeta med befintligt ljus, vanliga lampor och ett minimum av utrustning.
Kostnaden kommer att ligga på ca 800 kr +moms per person för en eftermidddag. (Ev två olika taxor beroende på om man har företag eller inte, så att det blir billigare för privatpersoner.)
Vi kommer att annonsera det här på bloggen så ni behöver inte föranmäla er nu.

4 kommentarer:

Blogger Gitto sa...

Åh vad roligt!

Tack för SvD-krönikan om kålrot, nu SKA jag övervinna min irrationella rädsla för kålrot.

Förresten ska du ha all ära och heder för att använt ordet transmogrifiering, det är mitt absoluta favoritord. Perfekt att späcka en halvhjärtad uppsats med, det resulterar i MVG varje gång!

10:03  
Blogger Anne sa...

Superkul! :)

10:04  
Blogger Sannah sa...

Hej Lisa! Har nu i sista stund kommit in med mitt bidrag till bolognese-tävlingen. Hoppas det inte gör något att jag är ett par timmar sen...

Dessutom var jag lite snurrig igår när jag dillade om att laban och labneh är en språklig skillnad.

Laban är nämligen yoghurt rakt upp och ner, men labneh kallas den färskost man får av att låta yoghurten rinna av i ex. ett kaffefilter (finns ett bestämt uttryck för denna process, men min hjärna vill inte samarbeta).

Labneh kryddas ofta med mynta och är självskrivet på frukostbordet.

Gästbloggar jättegärna, just say when!

02:54  
Blogger Lisa sa...

Mejla mig inlägg och ev bild så lägger jag upp det!

09:03  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida