Matälskaren har flyttat till Taffel.se. Uppdatera dina bokmärken och häng med!

onsdag, december 20, 2006

Laga med Lisa

Härmed läggs det första datumet för matlagningskurs ut. Det blir minst en till under våren.
11:e februari 13.30
kör vi Umami - det hemliga vapnet i köket
Det handlar alltså om heta knep för att maximera smaker. Vi laborerar med umamibomber som torkade räkor, fisksås, lagrad ost, miso, lufttorkad skinka och mycket, mycket mer. Jag har utvecklat några nya riktigt kanongoda recept. Som vanligt blir det mycket nörderier och en kavalkad av mystiska mumsiga råvaror. Vi inleder alltid med en föreläsning, fördrink och snacks.
Det brukar bli 7-10 rätter på den avslutande middagen.
Just den här kursen är lite knepig för dig som inte äter fisk. Icke-köttätare kommer däremot att stormtrivas.

895 kr inklusive moms kostar kalaset. Om du avbokar mindre än 48 timmar innan måste jag tyvärr ta ut en avgift på 200 pix. Alkoholfria drycker ingår under måltiden. Vin och öl tar du med själv. Anmäl dig bums till mig på forare/snabela/bahnhof.se

Eller anmäl någon du gillar och sätt dig att rita ett snofsigt presentkort.

Vill du boka en helkväll med matlagning är priset för privatpersoner 9.000 inkl moms för upp till 12 personer. På helgerna tillkommer 1.500 kr.


Preliminärt datum för Asiatisk mat i ett svenskt kök är 18:de mars.

1 kommentarer:

Anonymous Anonym sa...

Så jag önskar att det inte var 100 mil enkel väg till Sthlm. Skulle så gärna lära mig mer om umami.

Mvh/
Veronica

21:00  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida