tag:blogger.com,1999:blog-13251808.post823732146572192791..comments2023-12-20T09:35:50.989+01:00Comments on Matälskaren: MissbruksromantikLisahttp://www.blogger.com/profile/14159265667726140442noreply@blogger.comBlogger14125tag:blogger.com,1999:blog-13251808.post-16396546987098562622007-02-20T11:52:00.000+01:002007-02-20T11:52:00.000+01:00Tack Lisa! Inte nog med att någon läser eländet.. ...Tack Lisa! Inte nog med att någon läser eländet.. det värmer att få höra att du tycker att den är "förträfflig".. Sätter nästan lite press på mig att uppdatera den lite oftare :) Lovar en bild på krabbor inom några dagar..<BR/><BR/>Översättarhelena: Trösta dig med lite Manchego tills du hittar rätt.. Lycka till!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-13251808.post-52835131284303981892007-02-20T07:43:00.000+01:002007-02-20T07:43:00.000+01:00"Queso ahumado" står nu på min måste-försöka-få-ta..."Queso ahumado" står nu på min måste-försöka-få-tag-på-lista! Tack snälla ni!Översättarhelenahttps://www.blogger.com/profile/01917944547514905102noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-13251808.post-9387477408919163522007-02-19T17:48:00.000+01:002007-02-19T17:48:00.000+01:00Åh, grekiskt är en riktig favorit för mig! Ska gen...Åh, grekiskt är en riktig favorit för mig! Ska genast botanisera runt på den där hemsidan. Och på den här härliga sidan med, för den delen :)Helena/Bildbloggerian och Fototrisshttps://www.blogger.com/profile/01208582342074511374noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-13251808.post-25196093388715072062007-02-19T15:48:00.000+01:002007-02-19T15:48:00.000+01:00Välkommen pappa brun! Jag har redan besökt din för...Välkommen pappa brun! Jag har redan besökt din förträffliga blogg. Palsternackor på min ära!Lisahttps://www.blogger.com/profile/14159265667726140442noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-13251808.post-16921532800114292602007-02-19T14:13:00.000+01:002007-02-19T14:13:00.000+01:00sidospår: "Queso ahumado" heter den rökta osten på...sidospår: "Queso ahumado" heter den rökta osten på spanska. Förekommer ofta i tapasmenyer. En Google-sökning kräver dock lite spanskkunskaper för att bli intressant.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-13251808.post-59953689917677501652007-02-19T13:26:00.000+01:002007-02-19T13:26:00.000+01:00översättarhelena: På tal om röksmak. Jag smakade e...översättarhelena: På tal om röksmak. Jag smakade en spansk hårdost som smakade röksmak så det visslar om det. Har dock ingen aning om vad den heter, men det var otroligt gott och som dåvarande vegetarian blev jag helt överväldigad. Rekommenderas! (om man nu kan rekommendera något som man inte har namnet på...)Camillahttps://www.blogger.com/profile/05724013898116348283noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-13251808.post-69003631939955672422007-02-19T13:08:00.000+01:002007-02-19T13:08:00.000+01:00Hjälp! Bara om någon annan håller i det ...Hjälp! Bara om någon annan håller i det ...Lisahttps://www.blogger.com/profile/14159265667726140442noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-13251808.post-8023650239101325302007-02-19T13:06:00.000+01:002007-02-19T13:06:00.000+01:00Hmmm...kanske vi alla borde göra slag i saken och ...Hmmm...kanske vi alla borde göra slag i saken och skapa en wiki, eller vad det var Lisa föreslog apropå mataffärstipsen nyligen. Jag kom på att det behövs kollektiv research om bra köksbutiker i Sverige och övriga världen också!Gunillahttps://www.blogger.com/profile/04028515608634401928noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-13251808.post-70451145859584211422007-02-19T13:01:00.000+01:002007-02-19T13:01:00.000+01:00stifado eller om det heter stefado. en helt fantas...stifado eller om det heter stefado. en helt fantastisk husmaskostsgryta med lamm (tror jag) och potatis. det bästa jag ätit i grekisk väg.Peter Bhttps://www.blogger.com/profile/17161066595510104771noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-13251808.post-60811085274790981902007-02-19T12:56:00.000+01:002007-02-19T12:56:00.000+01:00mandelfyllda fikon i sirap... slutsålt och så är j...mandelfyllda fikon i sirap... slutsålt och så är jag allergisk mot mandel men det låter himla gott!! Tack för tipset på siten, ska beställa en del marmelad och såser.Jessicahttps://www.blogger.com/profile/15132049392554019770noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-13251808.post-67763967479509022362007-02-19T11:17:00.000+01:002007-02-19T11:17:00.000+01:00Å, jag skulle vilja testa "rökta fikon med halloum...Å, jag skulle vilja testa "rökta fikon med halloumiost i honung". Jag är en sucker för röksmak, och om man som jag inte är fläskätare så kan det begäret vara lite svårt att tillfredsställa.Översättarhelenahttps://www.blogger.com/profile/01917944547514905102noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-13251808.post-83776151235245134602007-02-19T11:07:00.000+01:002007-02-19T11:07:00.000+01:00*host host* ;)*host host* ;)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-13251808.post-51963551658799256232007-02-19T10:31:00.000+01:002007-02-19T10:31:00.000+01:00Inget går upp mot "the real stuff" och jag håller ...Inget går upp mot "the real stuff" och jag håller med om att det är underskattat. =)Kinna Jonssonhttps://www.blogger.com/profile/03371326021986922712noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-13251808.post-69147857753317939372007-02-19T10:27:00.000+01:002007-02-19T10:27:00.000+01:00Jag håller med! Grekisk mat är sjukt underskattad....Jag håller med! Grekisk mat är sjukt underskattad. Det är så mycket mer än moussaka, tzatziki och souvlaki. Jag säger bara: mer grekiskt åt folket!nicolettahttps://www.blogger.com/profile/16946230041251922059noreply@blogger.com