tag:blogger.com,1999:blog-13251808.post6801972314845004202..comments2023-12-20T09:35:50.989+01:00Comments on Matälskaren: Lao Wai — främmande men näraLisahttp://www.blogger.com/profile/14159265667726140442noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-13251808.post-52148751562785420972007-05-09T18:05:00.000+02:002007-05-09T18:05:00.000+02:00Låter inte alls odumt, lao wai, utlänning..ändå ha...Låter inte alls odumt, lao wai, utlänning..ändå har kineserna sagt att skall du öppna butik eller restaurang måste du kunna le..<BR/>fast som sagt maten lät underbar.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/04220120708256982629noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-13251808.post-17464961644933935872007-03-17T22:17:00.000+01:002007-03-17T22:17:00.000+01:00Veganska receptet var tofun för ett tag sedan. Jag...Veganska receptet var tofun för ett tag sedan. Jag gjorde den med räkor och fisksås men den blir lika god med shiitake och soja. Jag gör den på båda sättet lite beroende på humör.<BR/>Lao Wai var suveränt.Lisahttps://www.blogger.com/profile/14159265667726140442noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-13251808.post-86438406256534322452007-03-17T17:50:00.000+01:002007-03-17T17:50:00.000+01:00Jag tror det är dags för mig att pallra mig till L...Jag tror det är dags för mig att pallra mig till Lao Wai. Har faktiskt inte varit där än.<BR/><BR/>Och när och var kommer dina veganska recept du skrev om tidigare? Är det i din nya kokbok? När jag hörde om en vegansk meny i senaste Gourmet trodde jag först att det var du som fixat dem, men det var det inte.Sara Rudenmohttps://www.blogger.com/profile/14241817233239051462noreply@blogger.com