tag:blogger.com,1999:blog-13251808.post4278463841221465786..comments2023-12-20T09:35:50.989+01:00Comments on Matälskaren: En kulturkoftas bekännelserLisahttp://www.blogger.com/profile/14159265667726140442noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-13251808.post-12517334619450828882007-07-10T18:29:00.000+02:002007-07-10T18:29:00.000+02:00Lisa: Undrar en sak, nämligen vilken pastis du tyc...Lisa: Undrar en sak, nämligen vilken pastis du tycker jag skall köpa när valet - här i Tyskland - står mellan Ricard och 51?<BR/><BR/>Innehållen 51:an också lakritsrot (liksom Ricard)?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-13251808.post-61667085958524716662007-06-04T21:37:00.000+02:002007-06-04T21:37:00.000+02:00Det är anetolet som faller ut. Det är inte särskil...Det är anetolet som faller ut. Det är inte särskilt vattenlösligt nämligen. Mer om detta snart på en blogg nära dig.Lisahttps://www.blogger.com/profile/14159265667726140442noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-13251808.post-19670923642156211492007-06-04T21:32:00.000+02:002007-06-04T21:32:00.000+02:00Jag förundras mest över hur vissa spritdrycker opa...Jag förundras mest över hur vissa spritdrycker opaliseras... ;). Dricker inte så mycket. Jag stirrar på andras ouzo-glas och absinth-drinkar och frågar om kemiska detaljer. De tycker jag är rätt tråkig då.Jessicahttps://www.blogger.com/profile/15132049392554019770noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-13251808.post-45483059074871303112007-06-04T19:35:00.000+02:002007-06-04T19:35:00.000+02:00Grymma glas. Sommarkänsla. Här ska drickas pastis ...Grymma glas. Sommarkänsla. Här ska drickas pastis i sommar!Oskarhttps://www.blogger.com/profile/01938542390662961625noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-13251808.post-87705373102601637632007-06-04T17:30:00.000+02:002007-06-04T17:30:00.000+02:00Intressant! I Hammarbyhöjden anser vi det vara ett...Intressant! I Hammarbyhöjden anser vi det vara ett oskick, och håller oss till den äkta Pastisen. <BR/><BR/>Min ovilja mot Pernod grundar sig dock främst i att Stockholms restauranger ofta bara har Pernod att välja på när man råkar vara ute och behöver sin dagliga Pastis.<BR/><BR/>Hursomhelst, god opalisering!Markushttps://www.blogger.com/profile/15625611124562399271noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-13251808.post-37918134746314855322007-06-04T17:15:00.000+02:002007-06-04T17:15:00.000+02:00Jag gillar faktiskt Pernod skarpt, något av moders...Jag gillar faktiskt Pernod skarpt, något av modersmjölk. Richard också.Lisahttps://www.blogger.com/profile/14159265667726140442noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-13251808.post-77862069573557762542007-06-04T17:11:00.000+02:002007-06-04T17:11:00.000+02:00Åh, Jesus! Som frankofil och Pastiskonnässör av st...Åh, Jesus! Som frankofil och Pastiskonnässör av stora mått är nog min avundsjuka snäppet otäckare!<BR/><BR/>Med en fin 51:a kan vilken stadsdel som helst(ja, även Hammarbyhöjden) bli Marseille sommartid.<BR/><BR/>Vad anser förresten pseudobohemerna på Knivsöder om otyget Pernod?Markushttps://www.blogger.com/profile/15625611124562399271noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-13251808.post-55269235606767733662007-06-04T15:24:00.000+02:002007-06-04T15:24:00.000+02:00Å, vad jag blir avundsjuk! Är det nåt jag faller f...Å, vad jag blir avundsjuk! Är det nåt jag faller för i prylväg så är det snygga tillbehör för inmundigande av alkohol.Översättarhelenahttps://www.blogger.com/profile/01917944547514905102noreply@blogger.com