tag:blogger.com,1999:blog-13251808.post1299987386652291772..comments2023-12-20T09:35:50.989+01:00Comments on Matälskaren: Middagsmat: FamiljejuvelerLisahttp://www.blogger.com/profile/14159265667726140442noreply@blogger.comBlogger11125tag:blogger.com,1999:blog-13251808.post-34027797056487799102007-11-06T08:16:00.000+01:002007-11-06T08:16:00.000+01:00Ska jag minnsan göra!Ska jag minnsan göra!Patrikhttps://www.blogger.com/profile/14127019249569716353noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-13251808.post-83675178323978021662007-11-05T22:14:00.000+01:002007-11-05T22:14:00.000+01:00Bland det bästa jag ätit. Godare än de jag testat ...Bland det bästa jag ätit. Godare än de jag testat förut. My god!<BR/><BR/>Patrik, köp på Vi så mejlar jag receptet. Ni alla andra får vänta ett par veckor tills det publiceras par Taffel.Lisahttps://www.blogger.com/profile/14159265667726140442noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-13251808.post-65639909552861060312007-11-05T22:02:00.000+01:002007-11-05T22:02:00.000+01:00ska jag kommentera, ju, men vet inte, håller på an...ska jag kommentera, ju, men vet inte, håller på andreas, håller på att man äter dom i kohagen under översyn av både före detta ägare, tidigare potentiella, stek i aluminiumpanna, använd lammnjurtalg, kanske råa, kanske ska man gå förbi med en flaska vermouth eller tequila, vet?Patrikhttps://www.blogger.com/profile/14127019249569716353noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-13251808.post-3912142637880399302007-11-05T19:17:00.000+01:002007-11-05T19:17:00.000+01:00Åh, jag gillar ju dels bara vända i mjöl och stekt...Åh, jag gillar ju dels bara vända i mjöl och stekta, men Butler har aioli till sina. DET verkar smasken tycker jag.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-13251808.post-57070462357542880742007-11-05T10:38:00.000+01:002007-11-05T10:38:00.000+01:00örjan: ögonen i lambskallen finns kvar. Vid server...örjan: ögonen i lambskallen finns kvar. Vid servering petas det loss och lägges i snapsen och sväljes helt när "ögonsupen" tas. Åtminstone på lambskallegasquen på Gotlands nation i Uppsala...Annicahttps://www.blogger.com/profile/13169249474876947804noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-13251808.post-71285069366355482922007-11-05T06:58:00.000+01:002007-11-05T06:58:00.000+01:00Jag såg en veterinär på TV som passade på att till...Jag såg en veterinär på TV som passade på att tillaga testiklarna, när han kastrerade en gris!Kurthttps://www.blogger.com/profile/02129475735150727429noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-13251808.post-87863055138050072132007-11-05T06:40:00.000+01:002007-11-05T06:40:00.000+01:00Jag skulle, som vanligt, göra som Hugh. Blanchera ...Jag skulle, som vanligt, göra som Hugh. Blanchera 2 min, skölj i kallt vatten, ta av skinnet. Marinera i 3 timmar. Hugh föreslår marinad på olja, vinäger, lök, persilja, timjan. Den ska bytas ut efter en timma mot samma marinad fast med citron, stå i 2 timmar till. Dela "nötterna" i fyra delar. Sen rulla i mjöl och panera i 6 min. Serveras med en vinagraitte.<BR/>Går ju att variera i det oändliga.Andreashttps://www.blogger.com/profile/15576963382137650250noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-13251808.post-191363443257644172007-11-05T05:25:00.000+01:002007-11-05T05:25:00.000+01:00Jag har i och för sig inte kollat in sidan i fråga...Jag har i och för sig inte kollat in sidan i fråga, men friterade, i vanlig "pate a frire" med öl i, serverade med kryddig sås (något med chili, spiskummin, vitlök och en massa tomat i) och ris är det riktigt gott.<BR/><BR/>Har också ätit dessa delikatesser vända i mjöl och bara stekta. Det blev en bättre kosistens på själva "köttet", lite grann som stekt kalvbräss, men det smakade inte lika bra.<BR/><BR/>Som vanligt, när det gäller både matlagning och testiklar, handlar det väl om tillbehören och hur det hela presenteras? :-)FamiljenFrilufthttps://www.blogger.com/profile/13247745569672020898noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-13251808.post-60792389814329276762007-11-05T00:03:00.000+01:002007-11-05T00:03:00.000+01:00pipopp:Ja det var i sanning en annorlunda och info...pipopp:<BR/>Ja det var i sanning en annorlunda och informativ länk.(även om det inte var 101 recept)<BR/><BR/>Kolla speciellt FAQ ang "vascectomy".<BR/><BR/>Bör ha roat Lisa med hennes erkänt perverta humor.<BR/>Kan nägon komma med fler och bättre varianter på tillagning av testiklar?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-13251808.post-54891658869629691352007-11-04T21:42:00.000+01:002007-11-04T21:42:00.000+01:00Antagligen har du, men inte alla som läser din sid...Antagligen har du, men inte alla som läser din sida, sett den här länken:<BR/><BR/><A HREF="http://www.funlinked.com/testicle/" REL="nofollow">101 Testicle recipes</A><BR/><BR/>Om jag satt i juryn skulle du, Lisa, få äretiteln denna gång! <BR/>:-DAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-13251808.post-21583809914596786392007-11-04T20:09:00.000+01:002007-11-04T20:09:00.000+01:00Har aldrig provat själv, men läst om rätten.Vad ja...Har aldrig provat själv, men läst om rätten.<BR/>Vad jag förstår är den bl a vanlig i alla länder som tillämpar slaktning och tillagning av allt kött inom 24 tim.<BR/><BR/>Testiklar och huvuden med ögonen som påstådd delikatess, ingår då ibland även bland tillagningsdetaljerna<BR/><BR/>Betr huvuden finns ju kvar kokt "lambaskalle" på Gotland. Vet inte om man där behåller ögonen vid kokning eller ej.<BR/>Förresten vid kokning av lambaskalle används bara årslamm?<BR/>I annat fall blir det ju besvär med hornen på gotlandsfåren<BR/><BR/>Betr testiklarna kan jag fantisera om helsteknig/grillning med en vitlökryddad tomatsås vid sidan avAnonymousnoreply@blogger.com