tag:blogger.com,1999:blog-13251808.post116937665707354900..comments2023-12-20T09:35:50.989+01:00Comments on Matälskaren: Förrätt med vårkänslaLisahttp://www.blogger.com/profile/14159265667726140442noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-13251808.post-1169393898820317992007-01-21T16:38:00.000+01:002007-01-21T16:38:00.000+01:00Det här receptet blir verkligen strålande. Jag lov...Det här receptet blir verkligen strålande. Jag lovar.<BR/>Hmmm, jag har just kommit på vad uppgiften till nästa matnördstävling blir.Lisahttps://www.blogger.com/profile/14159265667726140442noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-13251808.post-1169389794613525932007-01-21T15:29:00.000+01:002007-01-21T15:29:00.000+01:00Jag är med! Mmmm, Bloody Mary...Jag är med! Mmmm, Bloody Mary...Khttps://www.blogger.com/profile/14565017598029975918noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-13251808.post-1169385197647450292007-01-21T14:13:00.000+01:002007-01-21T14:13:00.000+01:00Äntligen selleri! Tycker personligen att blekselle...Äntligen selleri! Tycker personligen att bleksellerin har ett oförtjänat dåligt rykte och är värd så mycket mer uppskattning. Glöm "det går lika bra med selleri", sellerin är definitivt inget substitut! Dags att slå ett slag för vår bleka hjäte!(insåg jag inte minst när jag handlade blekselleri för ett par veckor sedan och en liten medelålders man stog och sneglade på mig ett tag innan han vågade sig fram för att fråga vad jag egentligen använde "det där" till....) Dags för Bleksellerins vänner någon?Anonymousnoreply@blogger.com