tag:blogger.com,1999:blog-13251808.post116651631461823813..comments2023-12-20T09:35:50.989+01:00Comments on Matälskaren: MåndagsmiddagLisahttp://www.blogger.com/profile/14159265667726140442noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-13251808.post-1166568210591710212006-12-19T23:43:00.000+01:002006-12-19T23:43:00.000+01:00Ulla! Kålrotslådan har endast konkurrens av potati...Ulla! Kålrotslådan har endast konkurrens av potatislådan. Perfekt till julskinkan.Oskarhttps://www.blogger.com/profile/01938542390662961625noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-13251808.post-1166544623584630162006-12-19T17:10:00.000+01:002006-12-19T17:10:00.000+01:00Jag citerar "frumpy vegetables". Vintern är en såd...Jag citerar "frumpy vegetables". Vintern är en sådan härlig årstid.KrakelSpektakelhttps://www.blogger.com/profile/14436007548979569330noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-13251808.post-1166540401074269822006-12-19T16:00:00.000+01:002006-12-19T16:00:00.000+01:00vem vill ha nektar och ambrosia när det finns kålr...vem vill ha nektar och ambrosia när det finns kålrotslåda.Lisahttps://www.blogger.com/profile/14159265667726140442noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-13251808.post-1166529832520334112006-12-19T13:03:00.000+01:002006-12-19T13:03:00.000+01:00Attans! Jag visste att det var något jag glömt! De...Attans! Jag visste att det var något jag glömt! Det blir ännu en räd till hökarn, alltså. Fast det är å andra sidan bara jag som äter den underbara lådan i familjen, så det kanske får anstå.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-13251808.post-1166521334023486282006-12-19T10:42:00.000+01:002006-12-19T10:42:00.000+01:00Och när du talar om kålrot: glöm inte Finlands frä...Och när du talar om kålrot: glöm inte Finlands främsta bidrag till julbordet: kålrotslådan! Hur kan något så enkelt vara så gott???Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-13251808.post-1166517549993775382006-12-19T09:39:00.000+01:002006-12-19T09:39:00.000+01:00Din beskrivning låter jättegod! Jag ugnsbakar ofta...Din beskrivning låter jättegod! Jag ugnsbakar oftast och glömmer pyttvarianten. Gulbeta var ett bra tips som jag ska testa.Kinna Jonssonhttps://www.blogger.com/profile/03371326021986922712noreply@blogger.com