tag:blogger.com,1999:blog-13251808.post116539104828414946..comments2023-12-20T09:35:50.989+01:00Comments on Matälskaren: Årets matbloggstrend : QuinoaLisahttp://www.blogger.com/profile/14159265667726140442noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-13251808.post-1170914862773896162007-02-08T07:07:00.000+01:002007-02-08T07:07:00.000+01:00Jag letade vidare och hittade det till sist.Druvan...Jag letade vidare och hittade det till sist.<BR/>Druvan har röd och vit quinoa och den finns på nästan alla ica-butiker (den var bara konstant slut i min).<BR/><BR/>Svart quinoa däremot är inte alls lika lätt att få tag på, det verkar bara var Biofood som har det (återförsäljarlista finns på deras hemsdia). <BR/><BR/>Tack för tipset om svart quinoa!Martinhttps://www.blogger.com/profile/02743761613503920907noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-13251808.post-1166648649664618632006-12-20T22:04:00.000+01:002006-12-20T22:04:00.000+01:00Tack för tipset.Men jag hittar inga affärer som ha...Tack för tipset.<BR/>Men jag hittar inga affärer som har Qinoa.<BR/><BR/>Jag har testat Özen Allfrukt, ICA Maxi, min thailändska lilla kvartersbutik, Morot & Annat, ingen har. <BR/><BR/>På morot & annat sade att de haft röd qinoua men att den inte varit ekologisk så de fått skicka tillbaka den.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-13251808.post-1165421751090104052006-12-06T17:15:00.000+01:002006-12-06T17:15:00.000+01:00Lisa, Harold McGee skriver i dagens NY Times. Länk...Lisa, Harold McGee skriver i dagens NY Times. Länk på min blogg.Jessicahttps://www.blogger.com/profile/15132049392554019770noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-13251808.post-1165415453857399502006-12-06T15:30:00.000+01:002006-12-06T15:30:00.000+01:00Jag erkänner, har aldrig ätit quinoa. Det där med ...Jag erkänner, har aldrig ätit quinoa. Det där med att lägga i blöt och saponiner och... ja, jag vet att det bara är undanflykter men så är det. Ska nog försöka när jag kommer över ett gäng.Jessicahttps://www.blogger.com/profile/15132049392554019770noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-13251808.post-1165406483588634492006-12-06T13:01:00.000+01:002006-12-06T13:01:00.000+01:00Hej Lisa, har ätit quinoa ett tag men aldrig rosta...Hej Lisa, har ätit quinoa ett tag men aldrig rostat dem innan, får kanske prova det en gång. Angående röd/svart så är det bara att hålla med, det smakar bätte och ser roligare ut på tallriken.<BR/><BR/>Provade egyptiskt vete, kumut, på jobbet en gång. Kanongott, bra tuggmotstånd, mycket proteiner och mineraler. Har tyvärr inte hittat det in min butik men får väl ge mig iväg mot Möllan för att leta upp det.<BR/><BR/>Ha det bra, alltid lika kul att komma in här och läsa.Magnus Levinhttps://www.blogger.com/profile/01767027988505556479noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-13251808.post-1165394500877565622006-12-06T09:41:00.000+01:002006-12-06T09:41:00.000+01:00jaha, då vet man mer om hur man skall behandla qui...jaha, då vet man mer om hur man skall behandla quinoa. De tveksamma blickarnas tid i affären är över. <BR/><BR/>Jag säger ju det Lisa, att gå in på Matälsakren är som att ta ett steg in i upplysningens tidevarv! (ja iallafall för oss...)<BR/><BR/>/Red. FastFoodLovers<BR/>(skall vi äta jultallrik snart?)Xtianhttps://www.blogger.com/profile/15815934485621894346noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-13251808.post-1165392733938231782006-12-06T09:12:00.000+01:002006-12-06T09:12:00.000+01:00Jag har ätit en "quinotto" enligt renee voltaires ...Jag har ätit en "quinotto" enligt renee voltaires recept, med röd quinoa, stekt lök, soltorkade tomater och riven parmesanost. Det var jättegott.idaidahttps://www.blogger.com/profile/05435461464743205418noreply@blogger.com