tag:blogger.com,1999:blog-13251808.post116022422897276262..comments2023-12-20T09:35:50.989+01:00Comments on Matälskaren: Majonnäs utan äggLisahttp://www.blogger.com/profile/14159265667726140442noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-13251808.post-1160253528899202402006-10-07T22:38:00.000+02:002006-10-07T22:38:00.000+02:00Recepten var med i den förnämliga artikeln Farligt...Recepten var med i den förnämliga artikeln Farligt att förtära, Gourmet nr. 5/2004. <BR/>I samma nummer finns f ö trevliga recept på kola av Jens Linder med.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-13251808.post-1160243833538302322006-10-07T19:57:00.000+02:002006-10-07T19:57:00.000+02:00Vilket nummer av Gourmet har recepten varit public...Vilket nummer av Gourmet har recepten varit publicerade i? Jag brukar köpa den och det skulle vara trevligt att se orginalartikeln! <BR/><BR/>Förresten, jag har en undran av en lite annan karaktär och jag tror att du kanske kan ge mig tips. Jag är lite sugen på att köpa en rasp, en sån där av rivjärntyp, för att riva citrusskal och hårddost odyl. Men varje gång jag kommer till hyllan blir jag stående och fingrande på alla olika sorter och till slut går jag därifrån tomhänt - det är förvirrande med så många olika varianter när jag inte vet vad som skiljer dem riktigt. Vad rekommenderar du, vad är bäst till vad - ja vad skiljer dem åt?<BR/><BR/>Jag är av åsikten att det är bättre att köpa riktigt bra en gång och förhoppningsvis bli riktigt nöjd, än att köpa halvtaskiga grejer och vara ständigt missnöjd så det är inte priset som avgör köpet, bara prylen är bra nog. Tycker jag.Anonymousnoreply@blogger.com