tag:blogger.com,1999:blog-13251808.post115998508017467603..comments2023-12-20T09:35:50.989+01:00Comments on Matälskaren: Äggcurry revisitedLisahttp://www.blogger.com/profile/14159265667726140442noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-13251808.post-1160419109753754142006-10-09T20:38:00.000+02:002006-10-09T20:38:00.000+02:00Svart kardemumma har jag hittat på det grekiska ol...Svart kardemumma har jag hittat på det grekiska olivplejset i Hötorgshallen en gång i tiden. Kalonji springer jag på lite nu och då men köper den från brattberg. <BR/>Nu väntar jag på receptet på kokoschutney :).Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-13251808.post-1160391646901225362006-10-09T13:00:00.000+02:002006-10-09T13:00:00.000+02:00Fin bild, men jag måste läsa på om kryddorna. Känn...Fin bild, men jag måste läsa på om kryddorna. Känner mig rätt obildad ibland och läser med nöje om alla kluriga ingredienser du lyckas skaka fram ur skjortärmen.Kinna Jonssonhttps://www.blogger.com/profile/03371326021986922712noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-13251808.post-1160379140487690092006-10-09T09:32:00.000+02:002006-10-09T09:32:00.000+02:00Nu blev jag fantastiskt glad bara för att du nämnd...Nu blev jag fantastiskt glad bara för att du nämnde den falska kardemumman. Jag har klurat länge länge på vad den lilla filuren gör och hur den skiljer sig från de gröna kapslarna. Nu vet jag! Du är en outtömlig källa av matkunskap.idaidahttps://www.blogger.com/profile/05435461464743205418noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-13251808.post-1160327057054074872006-10-08T19:04:00.000+02:002006-10-08T19:04:00.000+02:00Min sås var gräddbaserad, har haft vådliga kontakt...Min sås var gräddbaserad, har haft vådliga kontakter med allergener. Simmar lugnt nu...Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-13251808.post-1160326933451274902006-10-08T19:02:00.000+02:002006-10-08T19:02:00.000+02:00Jag gjorde en rätt tjock curry med korma curry ist...Jag gjorde en rätt tjock curry med korma curry istället för tomatsås och pocherade mina ägg i den. Det blev lyckat. Såsen var tjock, äggen perfekt kokta och jag nöjd :).Anonymousnoreply@blogger.com