tag:blogger.com,1999:blog-13251808.post115797262999017502..comments2023-12-20T09:35:50.989+01:00Comments on Matälskaren: Sichuanesisk tungaLisahttp://www.blogger.com/profile/14159265667726140442noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-13251808.post-58639348465103869162010-01-15T16:57:12.679+01:002010-01-15T16:57:12.679+01:00När jag var liten serverade far ganska ofta tunga ...När jag var liten serverade far ganska ofta tunga och jag minns att värmd sådan med salt spad och potatismos därtill var något som jag älskade... MEN idag, jag är inte kräsmagad, men idag tror jag inte att jag klarar av varken tunga eller hjärta (som jag också gillade då under 40-talets sista hälft...)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-13251808.post-91685565077876910852007-09-01T10:20:00.000+02:002007-09-01T10:20:00.000+02:00Oj tack Lisa för ett trevligt recept. Jag köpte en...Oj tack Lisa för ett trevligt recept. Jag köpte en tryckkokare på lidl för 50 €. Bästa köpet!<BR/>Tungan tar då bara halva tiden!<BR/>Fram för tryckkokaren!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-13251808.post-1158261069908340322006-09-14T21:11:00.000+02:002006-09-14T21:11:00.000+02:00Jag har farit jorden runt och ätit det ena, än det...Jag har farit jorden runt och ätit det ena, än det andra och ofta till min stora fövåning gillat det, även sedan det visat sig vara hundfilé etc. Men tunga går inte. Ingen inälvsmat går, bortsett från blodpudding. Min mor var ingen hejare på matlagning när jag växte upp så lungmos, sillbullar, tunga, lever i identifierbart tillstånd, allt sånt, nej tack.Jessicahttps://www.blogger.com/profile/15132049392554019770noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-13251808.post-1158069959844716242006-09-12T16:05:00.000+02:002006-09-12T16:05:00.000+02:00Jag tycker tunga är jättegott. Min föräldrar bruka...Jag tycker tunga är jättegott. Min föräldrar brukar ha det på julbordet. <BR/><BR/>Jag förstår inte riktigt varför alla alltid talar om varifrån det kommer. I så fall borde ju skinka vara ännu värre, men det har de flesta inget större problem med.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-13251808.post-1158051084133635282006-09-12T10:51:00.000+02:002006-09-12T10:51:00.000+02:00Håller med anonym, det är inte mycket som jag har ...Håller med anonym, det är inte mycket som jag har svårt för att äta, men tunga tillhör den kategorin av mat som jag tittar misstänksamt på. Lär mig dock att gilla det mer och mer varje jul för vi har det på bordet. God svampsås brukar serveras till.Kinna Jonssonhttps://www.blogger.com/profile/03371326021986922712noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-13251808.post-1157984074920125462006-09-11T16:14:00.000+02:002006-09-11T16:14:00.000+02:00Men söte anonyme tvivlare — skär bort det yttersta...Men söte anonyme tvivlare — skär bort det yttersta lagret då! Nybörjare kan göra sallad på strimlad tunga. Tro mig när jag säger: Tunga är det möraste och mest smakrika man kan tänka sig.Lisahttps://www.blogger.com/profile/14159265667726140442noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-13251808.post-1157977611294706872006-09-11T14:26:00.000+02:002006-09-11T14:26:00.000+02:00Det spelar ingen roll hur du kryddar, sjuder och s...Det spelar ingen roll hur du kryddar, sjuder och strösslar. KOnstistensen går aldrig att gömma. De där - vad heter de nu - papillerna som känns när man äter tunga gör magen till en vändplats.Anonymousnoreply@blogger.com