tag:blogger.com,1999:blog-13251808.post114983730970015444..comments2023-12-20T09:35:50.989+01:00Comments on Matälskaren: Smakbomben i skafferietLisahttp://www.blogger.com/profile/14159265667726140442noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-13251808.post-72977056992234066272008-08-23T11:47:00.000+02:002008-08-23T11:47:00.000+02:00Hej, hjälp kära matälskare.. Söker förtvivlat info...Hej, hjälp kära matälskare.. Söker förtvivlat info om vilken vikt ungefär det blir kvar av 1 kilo KarlJohan svamp i torkat skick.För att kunna använda vilket som i recepten jag har.kan du hjälpa?<BR/>Boman<BR/>http://bomans.dinstudio.se/Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-13251808.post-1149946590232336372006-06-10T15:36:00.000+02:002006-06-10T15:36:00.000+02:00Egen blogg minsann! Härligt, länkar i morgon.Paner...Egen blogg minsann! Härligt, länkar i morgon.Paneringen låter genial.Lisahttps://www.blogger.com/profile/14159265667726140442noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-13251808.post-1149927832013893652006-06-10T10:23:00.000+02:002006-06-10T10:23:00.000+02:00Man kan också använda svampen i panering.Man kan också använda svampen i <A HREF="http://bonlogg.blogspot.com/2006/06/pankosvamp.html" REL="nofollow">panering</A>.peblinhttps://www.blogger.com/profile/15846277348806393912noreply@blogger.com