tag:blogger.com,1999:blog-13251808.post114975506094186926..comments2023-12-20T09:35:50.989+01:00Comments on Matälskaren: The kitchen bitch is back!Lisahttp://www.blogger.com/profile/14159265667726140442noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-13251808.post-1151177565812879092006-06-24T21:32:00.000+02:002006-06-24T21:32:00.000+02:00Lustigt. Sitter här med en visdomstand som gör såå...Lustigt. Sitter här med en visdomstand som gör såååå ont. Kan knappt öppna munnen och tugga i mig något :-( <BR/><BR/>Men det här receptet verkar super. Älskar vitkål. Mums!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-13251808.post-1150046658139367192006-06-11T19:24:00.000+02:002006-06-11T19:24:00.000+02:00Jag läste din artikel om libbsticka igår och cykla...Jag läste din artikel om libbsticka igår och cyklade till Botaniska för att tjuva lite, men hittade ingen...Viktoriahttps://www.blogger.com/profile/13167822060874479115noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-13251808.post-1149843803930076692006-06-09T11:03:00.000+02:002006-06-09T11:03:00.000+02:00Eva: man kan rosta kryddorna. Men i den här sallad...Eva: man kan rosta kryddorna. Men i den här salladen funkar det fint med de lite mer skarpa smaken av råa kryddfrön.<BR/><BR/>Helena: Förmodligen beror det på att det fanns en sås som hette Maggi-sås som var ett slags buljongextrakt smaksatt med libbsticka. Men vad som är hönan och vad som är ägget i detta intrikata sammanhang lämnar jag till docenter i den tyska buljonghistorien.Lisahttps://www.blogger.com/profile/14159265667726140442noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-13251808.post-1149766393238969492006-06-08T13:33:00.000+02:002006-06-08T13:33:00.000+02:00Visste du att libsticka kallas Maggikraut på tyska...Visste du att libsticka kallas Maggikraut på tyska? Lär bero på libstickans lite buljongtärningsaktiga smak.Översättarhelenahttps://www.blogger.com/profile/01917944547514905102noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-13251808.post-1149763450737554562006-06-08T12:44:00.000+02:002006-06-08T12:44:00.000+02:00Håller med Elin och dressingen måste provas.Håller med Elin och dressingen måste provas.Kinna Jonssonhttps://www.blogger.com/profile/03371326021986922712noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-13251808.post-1149761844748311232006-06-08T12:17:00.000+02:002006-06-08T12:17:00.000+02:00oj den dressingiden gillar jag!oj den dressingiden gillar jag!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-13251808.post-1149758798128810592006-06-08T11:26:00.000+02:002006-06-08T11:26:00.000+02:00Välkommen tillbaka, jag har en stilla undran, uppf...Välkommen tillbaka, jag har en stilla undran, uppfostrad av receptskrivaren som man är. Borde fänkåls och korianderfröna rostas innan dressingen blandas?<BR/><BR/>Soliga Hälsningar,<BR/><BR/>EvaAnonymousnoreply@blogger.com