tag:blogger.com,1999:blog-13251808.post113671504051992493..comments2023-12-20T09:35:50.989+01:00Comments on Matälskaren: Guldkorn på Cajsa Warg?Lisahttp://www.blogger.com/profile/14159265667726140442noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-13251808.post-1137967398796483222006-01-22T23:03:00.000+01:002006-01-22T23:03:00.000+01:00Jag vill tipsa om Munirs Livs i Skärholmen. Föruto...Jag vill tipsa om Munirs Livs i Skärholmen. Förutom billiga linser, bönor, kryddor, ris, fårostar, oliver och inlagda grönaker så styckar de kött i butiken. Svenskt kött av bra kvalitet till bra priser. Mycket lamm, bra framdelskött och olika slags inälvor. När längtan till Möllevången blir för stark är det skönt att kunna åka dit.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-13251808.post-1136898312296757952006-01-10T14:05:00.000+01:002006-01-10T14:05:00.000+01:00Inte en susning!har inte satt min foot i staden på...Inte en susning!<BR/>har inte satt min foot i staden på många år. Kanske dags för en expedition snart ....Lisahttps://www.blogger.com/profile/14159265667726140442noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-13251808.post-1136898259776436532006-01-10T14:04:00.000+01:002006-01-10T14:04:00.000+01:00Lisa - har du kvar några tips från din tid i Uppsa...Lisa - har du kvar några tips från din tid i Uppsala (frågar en Uppsalabo, som alltså själv borde veta bättre...)?<BR/>Enda nya tipset från Uppsala är http://www.klausgoda.se/ som säljer "de bästa lokalt förädlade livsmedelsprodukterna i Sverige".Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-13251808.post-1136796462156533892006-01-09T09:47:00.000+01:002006-01-09T09:47:00.000+01:00Topppen! Noterat. Tusen tack.Topppen! Noterat. Tusen tack.Lisahttps://www.blogger.com/profile/14159265667726140442noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-13251808.post-1136751690975244622006-01-08T21:21:00.000+01:002006-01-08T21:21:00.000+01:00En ny bra matbutik är Happy Hippo på Riddargatan (...En ny bra matbutik är Happy Hippo på Riddargatan (mittemot Riddarbageriet) som specialicerat sig på ekologisk mat. Tjejerna som driver det är både kunniga om råvaror och på mat och hjälper gärna till med förslag på mat när inspirationen tryter.Perhttps://www.blogger.com/profile/04793887368190074168noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-13251808.post-1136737599114139532006-01-08T17:26:00.000+01:002006-01-08T17:26:00.000+01:00Åh Cajsa Warg alltså. Får nåt drömmande i blicken!...Åh Cajsa Warg alltså. <BR/>Får nåt drömmande i blicken!!!<BR/>Kryddsortimentet, hela saltå kvarns sortiment, manitobamjöl i lösvikt, kastanjemjöl (gott att göra chokladkaka på), glass i stora lass, grönsaker efter säsong och provsmakningar av olika varor. Och så gillar jag själva känslan i butiken och att om man letar så hittar man små guldkorn som man inte har tänkt på. Och personalen är inte snobbiga utan alltid snäll och vänlig och förklarar om man undrar nåt. Och så gillar jag deras allmänna matfilosofi samt det faktum att de gärna tar hem saker åt en om man frågar. De väljer ut sina odlare med försiktighet och ekologiskt är inte bara ett modeord. Jag hoppas att Cajsa Warg typ affärer är framtiden snarare än Liedlar och Willysar.Jessicahttps://www.blogger.com/profile/15132049392554019770noreply@blogger.com